Van Loenen Facilitair

Uw specialist in onderhoud en schoonmaakdiensten
 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@vanloenenfacilitair.nl

 

 

 

 

Gevelrenovatie

Reinigen en restaureren van uw gevel

Bij een totale gevelrenovatie reinigen en restaureren wij de gevel van de woning of gebouw in zijn geheel. De gevel wordt voorzien van nieuw en duurzaam voegwerk zodat hij weer jaren vooruit kan en volledig beschermd is tegen weersinvloeden.

 

Waarom gevelrenovatie?

Wanneer de gevel van de woning of het gebouw in slechte staat verkeert, loopt u het risico op vocht en schimmels. Voorkom deze problemen en investeer bijtijds in gevelrenovatie. Daarbij is de gevel het visitekaartje van uw woning of pand en helpt het de waarde van uw object te behouden. "Verkeerd uw gevel in slechte staat? Neem dan direct contact met ons op"

 

 

Uw gevel weer als nieuw, zonder zorgen

Natuurlijk kijkt u op tegen het renoveren van uw gevel. Eerst de kostenbegroting, dan de planning en het materiaal inkopen en dan het volledige object in de steigers zetten. Daarom rekent u op Schoonmaakbedrijf Van Loenen. Want de gehele gevelrenovatie regelen wij voor u, van begin tot het eind.

 

Hoe we uw gevel het beste kunnen renoveren?

Schoonmaakbedrijf van Loenen heeft ruim 80 gevel specialisten voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete gevelrenovatie aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Stel uw vraag hiernaast of bel direct 070 385 65 06.