Van Loenen Facilitair

Uw specialist in onderhoud en schoonmaakdiensten
 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@vanloenenfacilitair.nl

 

 

 

 

Glasbewassing

 

Erkende glazenwassers voor de regio Den Haag

U wilt natuurlijk dat het glas van uw pand er schoon uitziet. Van Loenen Facilitair is uw specialist op het gebied van glazenwassen. Wij reinigen het glas van kleine en grote gebouwen met de uiterste zorg.

 

Glazenwassers voor iedere hoogte

Er zijn de laatste jaren veel regels veranderd op het gebied van glasbewassing. Dit heeft onder andere te maken met de ARBO-regels die in Nederland gelden. Afhankelijk van de situatie wassen onze glazenwassers uw ramen op de volgende manieren: "Met complete installaties en hoogwerkers voldoen wij aan alle regelgeving"

 

Glazenwassen met ladder

Voor het wassen en reinigen van gebouwen en objecten die lager dan 8 meter zijn gebruiken wij een ladder. Wij beschikken over zowel houten als aluminium ladders. De weersomstandigheden bepalen welk materiaal wij vervolgens inzetten. Bij harde windstoten is een houten ladder bijvoorbeeld stabieler.

 

Glazenwassen met hoogwerker

Voor het wassen van gebouwen of objecten hoger dan 15 meter gebruiken wij onze eigen hoogwerkers. Omdat ieder gebouw een andere hoogte heeft zullen wij altijd eerst bekijken welke installatie het beste geschikt is.

 

Op zoek naar een glazenwasser?

Van Loenen Facilitair heeft ruim 80 glazenwassers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Neem direct contact op!